Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

 

Clothes are a camvas for the female body to carry impressive imagery

 story-of-fl-logo 

Όταν ο παραδοσιακός κόσμος του σχεδίου μόδας συναντά την νέα τεχνολογία, τότε είναι που γεννιέται η ιδέα του Fashion Lab. Η FL - Fashion Lab είναι αυτό που δηλώνει: ένα εργαστήρι νέων σχεδιαστών - 'πειραματιστών' της μόδας. 

 Lab-founders

Η δική μας σχεδιαστική φιλοσοφία

Για εμάς, το ρούχο είναι ένας καμβάς, όπου η γυναικεία σιλουέτα προβάλλει πληθώρα εικόνων. Δημιουργούμε limited edition θεματικές συλλογές έτοιμου ρούχου σε κομψές, μινιμαλιστικές γραμμές, προσαρμοσμένες σε εντυπωσιακά all-over τυπώματα. Τα πανιά μας επιλέγονται, κόβονται και τυπώνονται ξεχωριστά με το δημιουργημένο μας print. Πίσω από κάθε print υπάρχει μία ιστορία στην προέλευση της έμπνευσής τους. Πιστεύοντας στην ατελείωτη δυναμική του digital print στην μόδα, το Fashion Lab αφήνει την δική του υπογραφή, παρουσιάζοντας μία καλλιτεχνική άποψη χρώματος, υφάσματος και σχεδίου μόδας για μία μοναδική εμπειρία ένδυσης.

Η συλλογή ρούχων του Fashion Lab σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα, αντικατοπτρίζοντας το πολύπλευρο πνεύμα της χώρας μέσα από μινιμαλιστικές γραμμές και τολμηρά τυπώματα. Η μοναδικότητα του Fashion Lab βρίσκεται στην δημιουργική χρήση του σχεδίου μόδας, πατρόν, φωτογραφίας και τέχνης συνυφασμένα αρμονικά πάνω στο γυναικείο σώμα, κάνοντας την κάθε εμφάνιση μιας γυναίκας μία δήλωση μόδας.