Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Τρόποι αποστολής

  • Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier. Παραγγελίες που καταχωρούνται στο thefashionlab.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 12.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα για τα αστικά κέντρα. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως 'Απομακρυσμένες' ή 'Δυσπρόσιτες' από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινήσεις.
  • Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 17.00. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.
  • Η χρέωση μεταφορικών προς κάθε εθνικό προορισμό εντός ορίων πόλης είναι 3 ευρώ. Για αποστολές εκτός Ελλάδος επικοινωνήστε μαζί μας. Για αγορές άνω των 70ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  • Για αλλαγές, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για επιστροφές, υπάρχει χρέωση 3 ευρώ στα μεταφορικά και σας καταβάλλεται το αρχικό ποσό πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό σας.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται με αντικαταβολή του ποσού την στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στο σπίτι σας.

Υπάρχει και η δυνατότητα κατάθεσης/μεταφοράς χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό προ-αποστολής. Επιλέξτε την 'Πληρωμή με τραπεζική συναλλαγή' και προσθέστε στο σχολιο την επιλογή σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα στοιχεία κατάθεσης.